Feedback från "juni -07" på NOREVA-laboratorier Exfoliac Lotion med höga koncentrationer av ANA och VNA

Förebyggande

Ge tillbaka smaken av naturligt te!

SOLGAR 100% naturliga kosttillskott Premium

KATEGORIER

POPULÄRA MÄRKEN

POPULÄRA VAROR

KATEGORIER

POPULÄRA MÄRKEN

intressant

Träffa den unika uppsättningen för intensiv blekning!

Ergonomi och ekologi vård med RADIUS tandborstar

KATEGORIER

POPULÄRA MÄRKEN

POPULÄRA VAROR

KATEGORIER

POPULÄRA MÄRKEN

intressant

Avene - solskydd för den mest känsliga huden

KATEGORIER

POPULÄRA MÄRKEN

intressant

Läkning av ansikts- och kroppsbehandlingar med Gezatone-apparater

Lär känna hårdvaruk Cosmetics WELSS!

KATEGORIER

POPULÄRA MÄRKEN

intressant

Uriage - ta hand om den känsliga huden hos spädbarn och småbarn

Säker och effektiv vård för dig och din baby

Varumärken-A

POPULÄRA VAROR

intressant

YSTHEAL - hudvård efter 25 år

Varumärken-B

Varumärken-C

Varumärken-D

Varumärken-E

POPULÄRA VAROR

intressant

Elancyl Slim Design - Mjukare, elastisk och hårdare hud

Varumärken-F

POPULÄRA VAROR

intressant

Filorga Hydra-Hyal - fuktad, jämn hud skiner med ungdom!

Varumärken-G

POPULÄRA VAROR

intressant

GiGi - en kombination av naturliga naturliga ingredienser och höga bioteknikprodukter

Varumärken-H

POPULÄRA VAROR

intressant

Ledande laboratorium för professionell kosmetika i Israel

Koreanska kosmetika för ansikts- och kroppsvård

Varumärken-I

POPULÄRA VAROR

intressant

Säg "hej" till dina nya assistenter - de revolutionära spiralremsbanden - armband för hår

Varumärken-J

POPULÄRA VAROR

intressant

Johnny's Chop Shop är en snygg kosmetiklinje för killar som vill se bra ut!

Prova japanska tygmasker av högsta kvalitet.

Varumärken-K

POPULÄRA VAROR

intressant

Växtenergi för hårets skönhet

Varumärken-L

Varumärken-M

Varumärken-N

POPULÄRA VAROR

intressant

Nuxe - den optimala kombinationen av naturliga komponenter, effektiv teknik och lyxiga texturer.

Dermatokosmetik för vård och kombinerad behandling av fet och ungdomlig problemskinn

Varumärken-O

POPULÄRA VAROR

Varumärken-P

POPULÄRA VAROR

intressant

Balmer för torra, sprickade och irriterade läppar och hud

Varumärken Q

POPULÄRA VAROR

Varumärken-R

POPULÄRA VAROR

intressant

Revolutionen i världen av schampon - en kvalitativt ny komposition i högteknologisk vakuumförpackning

Varumärken-S

Varumärken-T

POPULÄRA VAROR

intressant

Tillförlitliga dermo-kosmetologiska produkter för hudvård av nyfödda, barn och vuxna

TONY MOLY är en skål fylld med stil och skönhet.

Varumärken-U

POPULÄRA VAROR

intressant

Uriage - Hyseac - din idealiska behandling för problemskinn 01.11.2017

Varumärken - V-Z

POPULÄRA VAROR

intressant

Weleda fuktgivande läppbalsamar omsluter dina läppar med ett glöd av naturlig skönhet!

Förstärkningseffekt mot tecken på åldrande

Varumärken AZ

Varumärken 0 till 9

POPULÄRA VAROR

  1. recensioner
RECENSIONER
Hälsoskinncentral
Recensioner av Exfoliac Lotion med hög koncentration av ANA och BHA 125 ml (Noreva, Exfoliac)

Anastasia Ryazan | 07/18/2017 |

Exfoliac Lotion med hög koncentration av AHA och BHA 125 ml (Noreva, Exfoliac)

Slutsatser: Jag läste mycket positiva recensioner om denna lotion, så jag bestämde mig för att beställa. Han passade tyvärr inte mig. Efter användning brände ansiktet brant, det blev rött och det var smärtsamt att röra vid det. Kanske är min hud för känslig för dessa produkter. Jag ska försöka använda på baksidan

Petrova Svetlana Penza | 05.05.2017 |

Slutsatser: Lotion är sur, det torkar huden varje kväll, helst varannan dag. I allmänhet utjämnas effekten av huden, inflammation försvinner, men det finns rodnad och syrorna är tillräckligt starka. Du kan bara använda den försiktigt. En flaska var tillräckligt för 8 månader

Pisarenko Nadezhda Moskva (i utkanten av Moskva) | 05/22/2017 |

Slutsatser: Wow, hur lång tid tog jag den här toniken, för att endast positiv feedback gavs till honom. Dessutom är andelen syror så frestande att jag bara var otålig att få den på lager och prova den. Jag måste säga att han är aggressiv, det är bättre att börja med mindre koncentrerade sura produkter. Men om du inte längre är ny på det här kommer han att göra dig besviken! När den appliceras för första gången tweaks nådeslöst, speciellt inflammerade element. Då används huden. Det exfolierar huden perfekt, släpper lättnaden och lyser efter akne. Här och utan mig blev det sagt många bra saker om honom, jag kan bara hålla med. Om det är tillgängligt, ta det och du kommer inte ångra det, annars är det väldigt svårt att fånga det!

Don Polina Krasnoyarsk | 05/17/2017 |

Slutsatser: Omedelbart ska jag säga intrycket av att använda endast positiva. Jag är överväldigad av glädje från det jag lärde mig om detta verktyg och beställde. Började använda den med försiktighet. Hon var rädd för bränningen. Det fanns små flakningar, men efter 2-3 applikationer gick de igenom. Jag tillämpade det på natten, och på morgonen vaknade jag med några utslag, under natten lyckades de mogna (men jag var redo för den, efter att ha läst recensionerna visste jag att det skulle vara så). Gradvis började utslaget gå ner och nästan inte stör mig (mycket sällsynt och ensamt, jämfört med vad som var innan ansökan inte kan jämföras). Gradvis upplysta stillastående fläckar. Huden blev avlastad och är nu mycket jämn och jämn. Men jag har bara tillräckligt många burkar för 1-1.5. Jag tycker att detta inte är kritiskt, för verktyget fungerar verkligen. Jag råder.

Seryogina Maria 05/01/2017 |

Slutsatser: Detta är min kärlek och Mast hej nu länge. Det är väldigt svårt att fånga den här lotionen på lager, så snart den återkom, beställde jag 3 styck i taget))) Han har en lukt, jag skulle inte säga att han är något snygg men inte arg. Syrahalten är mycket hög, så för nybörjare kommer det definitivt inte att fungera! Om överdriven brinner lätt huden. Men om du gör allt enligt ditt sinne, ökar gradvis andelen syror och användningsfrekvensen, då kommer du att älska den här lotionen så mycket som jag), min konstanta assistent på svåra dagar))

MASLOVSKAYA JULIA NORILSK, | 04/17/2017 |

Slutsatser: Lotionen används i december, januari, februari, när solens strålar är minst, för att inte orsaka hyperpigmentering. Jag använde den tillsammans med en fuktkräm och bara för natten, eftersom det var omöjligt att uthärda dessa klibbiga känslor på morgonen och hela dagen. På morgonen blev huden väldigt lugn, som om jag verkligen hade rengjort ett lager av grått damm från det, det verkade glöda! Nya inflammationer har inte dykt upp, under den här tiden har huden verkligen blivit uppdaterad och har blivit mjukare. Lotionen luktar ganska trevligt, liksom de flesta apoteksprodukter, är det naturligtvis surt! Det är mycket ekonomiskt! En liten tvål eller något. Från denna mycket lilla mängd räcker det för hela ansiktet. Jag rekommenderar för oljig problemskinn.

Frolova Zhanna Lipetsk | 04/07/2017 |

Slutsatser: Lotion är verkligen effektiv för fet hud. Lätt trevlig lukt. När det appliceras finns en aktiv stickning, men det går snabbt. Ansiktet är bekvämt, känns friskt och rent. Ansiktet är redo att applicera grädden, som absorberas perfekt efter lotionen. Ansiktsjonen är jämn, inflammatoriska finnar passerar snabbare och blir mindre.

Mishenina Evgenia Ryazan | 04/05/2017 |

Slutsatser: Lotion med hög koncentration av ANA och VNA från Noreva är den bästa produkten från Exfoliac-linjen.
Konsistensen är ett litet vatten med en gulaktig subton, med en sur lukt. När den appliceras på huden är den lite klibbig och stickande. Smoothes hudens lättnad, lyser de svarta fläckarna och post-acne. Först kan det orsaka förvärring, men inflammationer mognar med det snabbare. Tillräckligt i 4 månader när du använder 2 gånger om dagen. Jag rekommenderar för problemskinn.

Bobok Elena Zaozersk | 04/02/2017 |

Slutsatser: Ett mycket bra botemedel mot akne, köpte döttrar, som användes tillsammans med en gel för tvätt i serien ACNOMEGA 200, och en lokal gel för spotapplikation, en synlig effekt någonstans i slutet av månadens användning. I början, efter applicering, var huden scaly, de använde Bioderma Sebium-fuktgivaren, sedan anpassades huden. Jag skulle vilja köpa en flaska av den här produkten, men i den här butiken är den ofta inte tillgänglig. Jag kan inte få den.

Kolesnichenko Margarita Volgograd | 04/02/2017 |

Slutsatser: Super Lotion. Rengör verkligen huden och när det gnids, finns det en stickande känsla, dvs Syrans verkan. Ansiktet kommer att blekna, men efter 5 minuter. efter att ha applicerat grädden från samma serie passerar allt. Porerna är rena, ansiktet andas - en fantastisk lotion.

Ivanova Maria 02/21/2017 |

Slutsatser: Lotion luktar mycket trevligt och har en klibbig konsistens. Det expanderar porer, porer blir synliga på ansiktet. Väl löses komedoner på grund av innehållet i syror. Bra att använda på natten. Det är bättre att lägga fingrarna på problemområdena. I princip är verktyget bra. Det är intressant att prova liknande produkter från andra märken.

Parshina Svetlana Volgograd | 4 februari 2017 |

Slutsatser: Lotion är ganska kraftfull, koncentrerad. Det ska användas mycket noga och intermittent. Jag använder inte mer än en gång i veckan. Med denna användning är jag väldigt nöjd med denna lotion, min hud är tacksam för honom. Efter användning är det mycket slät, andas. Svarta prickar blir ljusare, cammedons går bort. Men du måste vara mycket försiktig, annars kan du torka huden. Efter att jag använt denna lotion använder jag en grädde från samma linje för att återställa huden. Så ingenting torkar, men resultatet är bra.

NOREVA laboratorier Exfoliac ansikts lotion med höga koncentrationer av AHA och BHA

Jag är glad! Min bästa shoppingvård. Säg yeahhh syror ))))

I själva verket tänkte jag länge att jag skulle få chansen att prova en ny serie eller stanna kvar på avene-serien som bevisades för sig själv. Risken är en ädel sak)))))

Idag kommer vi att prata om lotion, som enligt min mening var det han som gav mig 90 procent av framgången)

Priset för mig verkade bita, lite mer än 1000 rubel, med hänsyn till det faktum att det bara finns 125 ml i flaskan. Apotekssidor kunde sökas efter billigare, men ville inte vänta)

I kompositionen, som du alla förstår, är ANA-syror.

Lukten är inte särskilt kemisk, så med lite surhet.

Fonder kräver mycket liten mängd, eftersom lotionen är väldigt mycket termonukleär. Omedelbart efter användning blir ansiktet rött på plats, allt är repat och kliande. Lotionen är mycket klibbig, det är omöjligt att röra ansiktet, hur obehagligt det är. Jag försöker att inte röra honom alls. Som ett resultat klipper ansiktet som tunna nålar i 5-10 minuter och stoppar sedan. Lipokost går ingenstans. Efter första användningen förstod inte produkten alls.

På morgonen stod jag upp, i mitt ansikte fanns en oljig glans och ett par purulenta finnar över hela mitt ansikte. För att vara ärlig, mycket besviken. Men jag bestämde mig för att inte sluta, för jag läste att detta är möjligt från syror. På morgonen vågade jag inte försöka, jag lämnade den till kvällsanvändning)

Jag hade inflammationer i ytterligare 2 dagar. Då upphörde denna skräck. Efter det började han själv glädja) Peel blev mycket mjuk och mjuk, speciellt som att röra hennes ansikte på morgonen. Denna klibbiga lotion absorberas av en konstig affär, och på morgonen är den inte igenkännlig. Han vill vilja röra.

Jag använder denna lotion i 2 veckor. Det här är mirakel, nästan alla slutna komedoner har löst sig, svarta prickar på näsan har försvunnit, de djupaste kvarstår, men jag tror att de snart kommer att försvinna. För hela tiden var det inte en enda ömrig pimple. Jag är glad.

Börja med att prova lite. För att öka effekten, efter rengöring av huden, 2 gånger i veckan Jag satte en mask på Avène (för syra), förstod jag inte det på den tiden, men i en duett med losonchikom mycket. Enligt min mening förstärker den dess effekt. Ansiktet är rött efter en sådan metod som efter en kemisk peeling av ytskiktet. För känslig hud bör vara försiktiga, vi har ingenting att frukta som okänslighet) nästa dag jag inte ens lossna, bara få hudens struktur slätare och komendony lösa ännu snabbare.

Bottenlinjen: produkten är mycket anständig och viktigast av allt arbetar. Resultatet är inte långt framöver. Jag har inte skakat med min hud länge, som nu. Syra är alla våra)

All skönhet, fred och godhet ****

Ganska obegripligt verktyg (+ foto)

I lotion 12,5% ANA + BHA. Denna lotion kan ersätta salong kemisk peeling.

Lukten av det här verktyget är fruktansvärt obehagligt. Påminner vodka med något annat. Lotionen i sig är flytande och genomskinlig än + allt är klibbigt. Förnimmelserna i ansiktet är mycket obehagliga - det bakar och kliar. Först var jag rädd att ansöka över hela mitt ansikte, så jag satte det på min näsa i hopp om att bli av med svarta prickar. Men miraklet hände inte även om det inte hände, på morgonen var näsan all våt och svettig. Och så efter varje användning. Men de svarta pricken blir ganska omärkliga. Det som är mest intressant från en sådan kärnkomposition av huden skäller inte av sig.

Hur mycket tjänar jag på Irekommend.

Fungerar om bilden används korrekt

Jag har en kombinationsskinn med oljig T-zon, jag använder den här lotionen över hela mitt ansikte och det orsakade inte torrhet eller flaking i mig. Denna lotion kan också användas på kroppen vid utslag, vilket betyder att det är tillräckligt "termonukleärt" och huden i ansiktet kan ge en negativ reaktion.

På min hud arbetar lotion bra på akne och efter akne. Spots och akne går snabbare bort. om svarta prickar - om de är djupa kommer det inte att bli någon super effekt. Och jag märkte inte minskningen av hudfett heller.

Jag råder dig att använda den endast för natten, är det. Om du vill. Anläggningen innehåller en stor mängd av dessa syror beror på dess ringa klibbighet vid beröring person inte kan föreställa sig hur man kan sminka på honom. Men på ansiktet känns det bekvämt. På morgonen kommer ansiktet att lysa, det är återigen ett särdrag hos syror.

Lotionen har en lukt av syror, inte påträngande, jag tycker även om den.

I allmänhet är lotionen bra för att påskynda regenerering av huden efter akne, hudförhållandet förvärras inte - det täpper inte fast porerna.

Pris ca 800 rubel.

Gooey, otäck men mycket effektiv.......

Fruktansvärt akne och akne är tvungna att prova nya och nya verktyg. Lotion säljs på apotek. Det är värt ca. 700 gnidning. för 125 ml.
Innehåller en hög andel syror, en sådan kärnkomposition och mutar mig. Jag tror att bara en sådan komposition kan döda min akne.
När den appliceras lämnar en skarp och obehaglig lukt, tweaks, liksom en obehaglig klibbig känsla, jag vill gå och tvätta. Om det finns någon irritation i ansiktet, brinner den bara. Därför gäller i alla fall inte allergier.

Tillverkaren hävdar mirakulösa egenskaper om en månad. Ansökt om en månad en gång över tiden och oh! ett mirakel! och svarta prickar blev mindre märkbara och akne försvann nästan. Och det viktigaste är att jag har en jämn hudfärg. Det fanns pigmentfläckar, gula fläckar, canapushka, nu är dessa naturfel nästan osynliga i mitt ansikte.

Jag rekommenderar fortfarande inte att köpa. För dessa pengar kan du hitta ett mer effektivt och mindre kraftfullt sätt.

Inte en dålig lotion för vintern, men räddar inte situationen....

Förra vinteren hände en annan förvärring av hudproblem...... Interna subkutor, svarta fläckar och kalla finnar (kokar). Efter att ha läst recensionerna om det här verktyget och att det kan användas inte bara i ansiktet utan även på hela kroppen, var jag nöjd. Och så om fördelarna med detta verktyg:

- Det fungerar som en peeling, utlöser lättnad.

- lyser huden och postacne.

- hjälper den inre akne att gå utåt (det är nödvändigt för pimple att gå ut, så det kommer att passera snabbare)

- det kan appliceras över hela kroppen (på baksidan, armarna, jämnbenen)

Men det finns betydande nackdelar:

- huden blir tunnare, mycket tungt i köttet till såren om du använder den varje kväll som skrivet, då får du tunn hud.

- fruktansvärt klibbig efter appliceringen, det är naturligtvis normalt för innehållet i syror i det (alla produkter med syra är klibbig egendom)

Här är det i själva verket om du använder den tillsammans med en kräm, då är din hud väldigt öm. Det är i princip en vanlig åtgärd, eftersom det här är en syra och denna serie är avsedd för korttidsanvändning och säsongsbetonad. Jag använde den i en månad, jämnde hudfärgen, blev av med post-akne och tillräckligt.

Ärlig en produkt från detta sortiment kommer att vara tillräckligt (lotion eller kräm). För mig själv hittade jag honom en annan användning, jag använder på huden på fötterna (när det finns fläckar från ingrown hair). Som en peeling är inte dålig, men det botar inte akne, det hjälper snart. Och naturligtvis är alla syror inte kompatibla med solen, bara för vintern.

Mycket torr hud, och mina problem löses inte. Bilder och komposition

Jag har subkutana finnar, i princip är de inte synliga och inte smärtsamma, men de orsakar obehag. När solens eller ljusets strålar slår på huden är råheten synlig. Och det här är inte så trevligt. De kallas milia eller prosyanka. Vad jag just inte har försökt att hantera dem. Och det blev rätt att äta och sade att man trodde att de härrör från felaktig beskattning av ämnen och näring. Jag gick en gång för att genomborra dessa finnar med en nål, men det hjälpte inte mycket. Inte självklart pressade kosmetologen dem ut, men inte alla, eftersom det finns många av dem på kinderna, hakan och pannan. Och efter ett tag började de dyka upp igen och inte i mindre kvantiteter. Och min hud är dålig för generationen, det läker på det hela väldigt, mycket länge och inte alltid (några av fläckarna försvinner inte från aknefläckar, även om jag inte redan har smet dem), så på vissa ställen finns det även nålar. Så igen gick jag inte och pierced. I olika forum letar man efter sätt att bekämpa dessa akne. Och här var det skrivet på en att huden måste tömmas så att det överflödiga fettet går ut och blir inte till dessa akne. Och att för detta ändamål är fruktsyror, AHA, VNA bara nödvändiga. De rekommenderade bara denna lotion, han har ANA ca 12%. Jag sprang genast till apoteket och köpte det och en annan kräm av samma Acme Acnomega 200 för honom. Lotionen kostar ca 800 rubel för 125 ml.

AHA: 12,5% + BHA, zinksalt, alfabisabolol, fuktgivande komponent, vattenhaltig hjälpämne. Inga konserveringsmedel. pH = 3,5

Det appliceras mycket ekonomiskt, bara tillräckligt för att torka hela ansiktet. I början tweaks han lite, men snabbt förkroppsligar. Ansiktet efter denna lotion blir väldigt klibbigt och glänsande, så att du inte ska använda smink på morgonen. Det torkar huden mycket, även om det är fet i mig. Och medan huden fortfarande är oljig, och dessutom tillsätts avskalning. I allmänhet, i hopp om att han kommer att hjälpa, fortsatte jag att använda. Efter nästan årlig användning märkte jag ingen förbättring från antingen kräm eller lotion, det vill säga jag såg inte några resultat på huden alls; Så för mig var det slöseri med pengar, och inte små. Tyvärr hoppades jag det.

bra verktyg!

Det här verktyget rekommenderades till mig av en läkare! hudläkare. Jag uppmärksammar lagläkaren.

Mer exakt rekommenderade hon en kräm med fruktsyror, men i apoteket fanns bara lotion. Köp en medicinsk komisk bara på apoteket! Riskera inte med huden.

Jag har problemhud, mycket utslag och svarta fläckar, och på kindbenen fanns utslag som inte passerade och kunde inte rengöras. Det är det för dessa utslag, jag köpte den här lotionen. I Petropalovsk-Kamchatka kostar ungefär tusen rubel. Appliceras två gånger om dagen efter tvätt av gelén. Används en månad, i allmänhet, var huden densamma, det finns inga synliga förbättringar på huden... men! dessa utslag på kindben minskade, och mycket mer! kindben är nästan platta, utan tubercles! För att vara ärlig, förväntade jag mig inte detta. Jag är glad, det klarade med sitt mål, jag förväntade mig inte en annan. Jag råder, men rådfråga en hudläkare.

Jag gillade det.

Köpte denna lotion på grund av den höga koncentrationen av syror. Det kostar cirka 750 rubel i centrum av hudens hälsa. Jag var rädd. att min hud reagerar illa på syror Den första veckan smorde på morgonen och på kvällen. Acne dök upp och till och med så stort med ett vitt huvud. Men efter 10 dagar började allting sakta försvinna. Acne går bort, fläckarna lyser väldigt snabbt. De svarta prickarna har ingen effekt. Min fet hud torkas inte, även om jag fortfarande smeder mitt ansikte med bepanthen. Jag vill rekommendera denna lotion till alla som har försökt basiron, skinoreny (och liknande medel), och de hjälpte inte. Det viktigaste är att vara tålamod när akne börjar akne på grund av syror!

NOREVA LED-renande ansikts lotion med AHA + BHA "Exfoliac"

återkallande

Detta är ett av de verktyg som hjälper mig med akne. Jag kommer nog inte att förgöra verkligheten.)) Jag älskar och respekterar syror, och nu, på jakt efter nästa "sura" medel, kom jag över hjälten i detta inlägg.

Lotionen har en ganska kraftig apelsin-sur lukt, vilket är ganska otäckt, det måste vara tillåtet, när det används "träffar i näsan", appliceras det lätt med en bomullsplatta, som någon annan lotion, men det finns några "buts".

För det första ska denna lotion användas på natten, instruktionerna säger "gäller på morgonen och kvällen" men jag förstår bara inte hur det går att göra på morgonen, då kommer jag att förklara varför. Applicera lotionen på ett ganska snabbt och tunt skikt, det vill säga gnugga huden med en skiva eller hålla skivan i någon del av ansiktet är oacceptabelt på grund av en ganska stark brännande känsla. Förresten är min hud INTE känslig och ganska tät, den reagerar normalt och till och med positivt mot syror, men även det stryker mig mycket. Det här är en minus av lotion, men ser resultatet, jag är redo att lida. Bränningen sker ganska snabbt, om några minuter räddar huden inte och det finns inga synliga förändringar.

För det andra är lotionen klibbig, den är inte tjock, men inte vatten-till-vatten. Efter applicering kvarstår en klibbig film på huden, som inte känns av ansiktets hud, bara vid ansiktet, det är en liten klibbighet. Efter att lotionkräm inte behövs såg jag mycket recensioner där flickor beskriver vilken grädde de lägger efter, så det här är inte korrekt. Detta, även om lotion, men en fullständig kvällsomsorg. På morgonen är huden trevlig, mild, lotion (som är konstig), torkar inte huden helt, förutsatt att den är väl fuktad på morgonen. Jag använder det här verktyget i kurser i ca 10 dagar. På kvällen tvättar, lotion. På morgonen som vanligt blah blah och fuktkräm. Om solskydd kommer jag inte ens prata. Efter flera dagar ser du förmodligen inga speciella förändringar, men med längre användning av lotionen, är du definitivt uppmärksam på det faktum att inflammationerna blev mindre, de gamla läkte mycket snabbt, de nya inte visade sig, ansiktet började skina mindre, efter akne blev lättare men ingen effekt på de svarta prickarna märkte jag inte. Lite fördelar och nackdelar betyder: + superekonomiska medel, jag använder flaskan i ungefär ett år med kurser, men det finns fortfarande hälften, om inte mer + med rätt tillvägagångssätt, det torkar inte alls huden + Jag ser resultatet - och det här verkar vara det viktigaste.

Jag ser allt som tillverkaren lovar. - märkbart klämma på huden, desto längre användning av lotion, desto mer brinnande - Ej lämplig för känslig hud - klibbig - Personligen kan jag inte använda lotion längre än 10-14 dagar, huden blir känslig och det här är inte användbart

Förlåt alla dessa nackdelar utan tvekan, jag köper definitivt mer.

Noreva Exfoliac Lotion med höga koncentrationer av AHA och BHA

Problem hud i ansikte och kropp, måttlig och svår akne, follikelkeratos, ostiofollikulit.

Huden är ren, frisk, strålande, matt. Ingen akne och rodnad.

egenskaper

Noreva Exfoliac Lotion (Noreva Exfoliac Lotion med höga koncentrationer av AHA och BHA) för fet, problemhud.

Noreva Exfoliac Lotion rengör och tonar huden effektivt med en tendens till akne. Verktyget förhindrar akne på ansikte, nacke, bröst, nacke och rygg.
Från den första månaden med applicering av Noreva Exfoliac Lotion, lyser din hud med hälsa och friskhet.

  • AHA- och BHA-syror (13,25%) bekämpar akne, regenerera huden, eliminera rodnad;
  • zink gör huden matt, uppvisar antibakteriella egenskaper, reglerar aktiviteten hos talgkörtlarna;
  • glycerin återfuktar, mjukar och muterar epidermis;
  • Bisabolol återfuktar, förhindrar irritation.
  • parabenfri

Användningsmetod

Applicera med en bomullstuss 1-2 gånger per dag på ren torr hud (ansikte, rygg, dekolletage och seborroiskt områden). Spola inte. Undvik kontakt med ögonkonturområdet. Kan användas ensamt eller i kombination med dermatologisk behandling. Rekommenderad komplex användning med hygienprodukterna EXFOLIAC.

NOREVA Exfoliac Lotion med High End ANA och VNA 125ml

Noreva Exfoliac Lotion med en hög koncentration av ana och vna 125 ml flaska (art 690396)

Möjliga produktnamn

  • Noreva Exfoliac Lotion med hög koncentration av ANA och VNA fl 125 ml art.690396
  • MERK EXFOLIAC LOTION MED ANA OCH VNA 125.0
  • Noreva Exfoliac Lotion med hög koncentration av ana och vna 125 ml flaska
  • Noreva Exfoliac Lotion med hög koncentration av ana och vna 125 ml flaska
  • NOREVA EXFOLIAC-LOTION MED ANA OCH VNA 125.0

köpare

Produktkatalog

Gå med i oss:

Kontaktinformation

Det räcker att ange dina uppgifter en gång under registrering, och i framtiden kommer de automatiskt att ersättas.

I listan över hämtningspunkter finns det bara de apotek där du kan boka din valda produkt eller produktgrupp.
Du kan klargöra tillgängligheten på apoteket, samt beställa varorna vid en pickuppunkt som är lämplig för dig, med hjälp av "snabb order" eller via "Help Desk" genom att ringa 8 800 222-53-53.
Alla receptbelagda droger säljs strikt med receptnummer 148-1 / y-94.
Receptet återkallas. Vid felaktigt beredda recept får läkemedlet inte frisläppas.

Noreva Exfoliac Lotion Noreva Exfoliac Lotion med höga koncentrationer av ANA och VNA - recension


God eftermiddag, tjejer! Jag kommer att berätta om mitt "skrivbord" -verktyg i kampen för frisk och vacker hud.
Exfoliac Lotion för några år sedan var jag rädd för att köpa (jag trodde att min hud skulle avskalas) och gjorde ett val till förmån för gelén från Exfoliac AHA och BHA-linjen, som jag var mer än nöjd med. Gelén slutade och jag bestämde mig för en lotion. Jag använder sådana lösningar uteslutande under återfall av akne. Inte så länge sedan hände en obehaglig historia med mig med akne, jag var botad och började panik varje gång, eftersom mer än 5 slutna komedoner eller 2-4 inflammationer uppträder på mitt ansikte om 7-10 dagar; för mig själv bestämde jag mig för att om du inte vidtar lämpliga åtgärder, kommer det i en månad att bli problem.

Och så är Noreva Lotion 125 ml av produkten i en plastflaska med en doseringsöppning.
,
I kompositionen har vi: ANA + BHA 12,25%, glycerin 3%, zink XRD 0,5%, bisabolol, vattenhaltig hjälpämne. Allt detta tillsammans har fuktgivande, seboregulerande, lugnande effekter + exfoliering på problemområdena i huden; pH = 3,5, Noreva Exfoliac har ingen fotosensibiliserande effekt (vi kan säkert använda den på sommaren), naturligtvis, icke-komedogen. Konsistensen i sig är en tvålvätska med en gulaktig nyans, lukten minskar tvål, medicin, gräs.
Känslor efter applicering inte socker (): brännande, klåda, klibbighet; Lotion absorberas under lång tid, upp till 3-5 minuter på huden. (Jag har en kombinationshud, nämligen en fet panna + haka, vanliga kinder, extremt torra (på vintern, på sommaren är det fortfarande bara torrt) näsa och området runt läpparna). När Noreva absorberades kände jag inte ett brådskande behov av en grädde på pannan och kinderna. Naturligtvis använder jag inte den här produkten på den nasolabiala triangeln. Vänligen förväxla inte klåda och brinna med en känsla av täthet / torrhet (). Jag vill notera att det i olika delar av huden känns som annorlunda, till exempel finns det inga obehagliga känslor på pannan med fet hud, men en känsla av klibbighet, men på kinderna, där huden är normal, är det en liten brinnande och klåda; Jag är rädd att föreställa mig vad som kan hända med torr / uttorkad hud, applicera Exfoliac lotion på den. Jag kan bara säga att min näsa började skrälla mycket, omedelbart efter den första dagen då man använde lotionen (nu), vet jag inte om det kan fungera (om det är möjligt), men förutom skämt är det sant och till och med till synes min den nuvarande räddaren Uriage Ksemoz kan inte hjälpa den som drabbas av det.
Nu om de helande egenskaperna. Med regelbunden användning efter 3 veckor ser jag att komedonerna "försvinner", nya visas inte under användning, inflammation torkar, hud med otillräcklig fuktighet kan vara lite lös (därför använder jag denna lösning tillsammans med en kräm för problematisk hud som genomgår aggressiv behandling eller något något som Ksemoz Uryazh eller någon kräm för torr hud, jag tror att meningen är tydlig). När det gäller användningsmönstret måste vi titta på hudens individuella reaktion. På sommaren kommer jag ihåg exakt, jag använde morgonen + kvällen, nu använder jag den femte dagen och i morse ser jag att jag brände en liten grad med syror (), inte kritisk, men hälften av mitt ansikte blev röd och grep en osynlig men påtaglig "skorpa" Det ögonblick som problemområdet är en av kinderna), så nu bryta ett par dagar och starta morgonen eller natten ordningen. Matting fungerar inte på mig. Produkten kan användas på stora delar av huden: rygg, bröst, nacke. Den första 125 ml var tillräckligt för mig i 7-8 månader, jag använde den ungefär 3 gånger i månaden.

Jag kan verkligen inte, i mitt fall, presentera ett par användningar med en liknande gel, det verkar för mig att jag skulle förbli utan hud på mitt ansikte.

Jag vill säga att jag är nöjd med verktyget. Om du använder det korrekt och för det avsedda ändamålet, kommer lotion inte med några problem, utan bara gynna. Norevu Exfoliac kan jämföras med skinnare, vilket är mindre "aggressivt" för mig personligen, men jag är fortfarande för lotionen, eftersom den kan och används bekvämt i stora områden (för mig är det relevant) och viktigast av allt, efter lotionen kan jag använd en fuktkräm, och du kommer inte att smita något ovanpå skinaren och märker också att skinnarinen fungerar bra bara med avseende på komedoner, och påverkar inte inflammation på något sätt, till skillnad från Norava.

För att sammanfatta då: 1) Exfoliac Lotion är lämplig för oljig / normal (med försiktighet) hud som lider av "säsongsbetonade" exacerbationer av akne, 2) Använd inte på torra hudområden, 3) Intensiv fuktning krävs vid användning, 4) 3- 4 veckor, 5) kan orsaka brännskador med syror om de används överdrivet, ta hänsyn till säsongen och dina hudbehov. (!), 6) kan användas under solaktivitet, 7 skapar inte svårigheter att applicera smink.

Granskningen baseras helt på subjektiva känslor och är inte ett paradigm för behandling av akne.

Kostnaden varierar från 900 till 1300 rubel

NOREVA EXFOLIAC Lotion med höga koncentrationer av AHA och BHA, 125 ml

lotion komponenter har ett brett spektrum av aktiviteter: aktiv peeling, fuktgivande effekt, seboreguliruyuschee verkan, lugnande effekt.
pH = 3,5;

Kliniskt testad av hudläkare.
Innebär inte en fotosensibiliserande effekt.
Inte komedogenno.

Applicera med en bomullstuss 1-2 gånger per dag på ren torr hud (ansikte, rygg, dekolletage och seborroiskt områden). Spola inte. Undvik kontakt med ögonkonturområdet. Kan användas ensamt eller i kombination med dermatologisk behandling. Rekommenderad komplex användning med hygienprodukterna EXFOLIAC.

Vid applicering finns det en känsla av lätt stickning. Men huden förändras precis före dina ögon. Känslan av friskhet kvarstår länge. Torkar inte huden.

Tatiana 15 januari 2016

Jag applicerar lotionen på torr hud (på mycket fuktig hud, den nips min hud), ca 6 droppar per skiva. Färglös vätska. Vid inköp 3 organ (NOREVA EKSFOLIAK Cleansing skummande gel, ampull 200 ml; NOREVA EKSFOLIAK lotion med en hög koncentration av AHA och BHA, ampull 125 ml; NOREVA EKSFOLIAK Aknomega 200 Tube 30 ml) resultaten som ses på dag 3: Hud starkt rodna, började försvinna postakne fläckar. Idag är den 3: e dagen kom jag till slutsatsen att jag ska ersätta 2-tiden ansökan med en för natten, och då ska jag bränna huden. Men resultatet är, och på 3: e dagen är det uppenbart.

Irina 08 februari 2016

Detta är det bästa sättet att bekämpa brister som jag har försökt. Lotion är bättre att ansöka för första gången vid sänggåendet, för att vänja sig vid dess effekter på huden. När den appliceras blir huden lite röd och du känner en brännande känsla - så fungerar syror. Efter 25-30 minuter lugnar huden sig ner. För första gången möter jag verktyget, vars resultat är synligt från den första applikationen.

Anna, Ekaterinburg, 22 april 2016

Lotion luktar trevligt, ganska ekonomiskt konsumerat. Applicera bättre på natten, för att gå till en tjock film. På morgonen är huden frisk. Tja torkar inflammation och förhindrar framkomsten av nya.

Galina, Chelyabinsk, 18 oktober 2016

Lotion är mycket effektiv, utför alla angivna funktioner. En hög koncentration av syror bidrar emellertid till uttorkning av huden, därför använder jag NOREVA EXFOLIAC regenereringskräm. Detta par fungerar för mig på Hurray !!

Nina 21 april 2017

Snabb utsöndring av utslag, lite spikelet och, liksom alla produkter med hög syra, lämnar en klibbig film, så jag använder den bara på natten

Olga, Nizhny Novgorod, 22 maj 2017

Lotion hjälper till att hantera comedo och fet hud. Huden tolererar det perfekt. Det finns inga biverkningar - det bager inte huden, det rodnar inte, vilket jag var väldigt rädd för. Tvärtom lyser huden, läker.

Hopp, Kozmodemyansk, 04 oktober 2017

kraftfull sak. bara för tjock hud (inte genomskinlig kapillär ven) i allmänhet gnuggar jag bakom en kille ibland och mina ben med tankar på ingreppade hår hjälper. Och så också, bara för såååå problematisk sjuk hud

Kärlek, Izhevsk, 11 oktober 2017

Lotion är mycket effektiv. Resultatet är synligt från den första applikationen. Utför alla deklarerade funktioner. Ekonomiskt. Med långvarig användning klarar sig postacne. Beställa definitivt det igen.

Natalia, Krasnodar, 23 maj 2018

Utmärkt verktyg, resultatet är uppenbart, huden är jämn och glödande frisk

Galina, 15 juli 2018

sida

Noreva LED

Information

Om företaget: NOREVA LED

Högpresterande hudvårdsprodukter
Utvecklad av professionella hudläkare.
Visa hela historien...
I mer än 20 år har Noreva - Laboratoires varit LEADER bland DERMATOLOGISK FORSKARE och uppfyller förväntningarna hos hudläkare och apotekare. Alla produkter som utvecklats på grundval av de senaste framstegen inom dermatologi, kosmetologi och biokemi rekommenderas för att upprätthålla en frisk hud.

Sortimentet av Noreva-Laboratoires produkter är representerat i mer än 55 länder i världen och har fått hög beröm och erkännande på grund av hög kvalitet, många års arbete med patienter och den ständiga introduktionen av den senaste utvecklingen inom modern dermatologi.

Idag är Noreva-Laboratoires en av de ledande tillverkarna av hudvårdsprodukter. Det erbjuder ett brett sortiment av kompletterande produkter, hudvårdsprodukter och dagligvårdsprodukter som är indelade i följande serier:

Lotion med hög koncentration av ANA och VNA för problemskinn Exfoliac, Noreva: 125 ml

Den höga koncentrationen av AHA och VNA gör det möjligt att aktivt hantera olika utslag, återställer balans och läker huden. En märkbar förbättring sker redan under den första månaden av användning, huden skiner mindre, blir jämn och ren.

Applicera lotionen på morgonen och kvällen med bomullsplattor eller skivor på tidigare rengjorda och torkade problem hudlinjer (ansikte, bröst, rygg). Använd inte för hudvård för barn under 3 år.

Innehåller inte konserveringsmedel.

AHA: 12,5% + BHA;
Zinksalt;
Alfabisabolol;
Fuktighetsgivande komponent;
Hydroalkohol hjälpämne.

Denna lotion var en idol för min fet hud. Ursprungligen är det värt att vänja sig vid. När den brinnande känslan känns och huden blir röd. Därför använde jag det personligen uteslutande för natten. Fettfilm i ansiktet och sken på natten är inte synlig för någon annat än dig. Men en månad senare kommer du att märka själv att din akne har försvunnit. Det är mycket effektivt i vården av fet hud med utslag.

lotion brinner något på grund av närvaron av syror. Efter att ha använts är huden klibbig. kräm faller på henne dåligt. Om du väntar 30 minuter, passerar klibbighet

Mycket kraftfull lotion för problemskinn, när den appliceras ansiktet tangentiellt stickor. Verktyget är transparent, det luktar svagt av frukt och något surt. De första minuterna är klibbiga, irritation är möjlig. Gradvis exfoliates det översta skiktet av huden och utvecklas ut i huden. Verktyget är inte utformat för att bekämpa de inflammerade elementen, men för att utjämna komplex och lättnad, bli av med post-akne, komedoner och förebyggande av utbrott.